Protecție Ceramică Profesională

Protecții ceramice profesionale – O protecție ceramică este un polimer lichid care este aplicat manual pe exteriorul mașinii. După aplicare se creează o legătură permanentă cu vopseaua mașinii tale ca un strat de protecție suplimentar. Un tratament ceramic premium aplicat într-un centru acreditat, va crește valoarea autovehiculului tău menținând starea vopselei “ca nouă” an după an.

În centrul nostru găsești protecții ceramice destinate doar profesioniștilor instruiți special în aplicarea lor, care vin însoțite cu garanție internațională pentru perioade de până la 9 ani.

IMPORTANT: Un tratament ceramic NU te protejează de ciupituri și zgârieturi mari! (în pofida persoanelor care distribuie fals acest lucru).

Deși un tratament ceramic premium ca Gtechniq Crystal Serum ULTRA are o anumită rezistență de neegalat la abraziune, singura soluție potrivită pentru preîntâmpinarea zgârieturilor adânci și a ciupiturilor de mari dimensiuni este folia de protecție transparentă.

REAL CAR Center a trecut printr-un proces riguros de acreditare la nivel internațional, pentru aplicarea protecțiilor ceramice profesionale Gtechniq CRYSTAL SERUM ULTRA. Toată gama de protecții ceramice Gtechniq o puteți găsi în EXCLUSIVITATE în centrul nostru și suntem bucuroși să vă răspundem la orice neclaritate cu privire la acestea și nu numai.

Cere acum o ofertă
de preț personalizată

Împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru automobilul tău