Insonorizari profesionale

Mașina ta este prea gălăgioasă? Simți nevoia de mai multă liniște, mai puține vibrații? Sau poate vrei ca sistemul tău audio să sune mai bine decât până acum?

Atunci e cazul să îți alegi un pachet de insonorizare profesională pentru mașina ta care reduce suntele false și vibrațiile din interiorul autovehiculului.

Insonorizarea se face prin adăugarea unor materiale speciale în interiorul portierelor, pe plafon, capotă, pe podea și în portbagaj.

Multe automobile nu au o insonorizare foarte bine proiectată din fabrică iar firmele aftermarket specializate în acest domeniu pun la dispoziția clienților materiale fonoabsorbante și panouri dedicate minimizării pierderilor de sunet și împiedicării zgomotelor din exteriorul autovehiculului să pătrundă în interior. Astfel, drumurile lungi vor deveni o plăcere, muzica va suna mult mai bine iar confortul interior va fi sporit.

Dacă și tu îți dorești aceste lucruri, nu ezita să ne contactezi pentru o ofertă personalizată folosind mijloacele media pe care ți le-am pus la dispoziție.

Cere acum o ofertă
de preț personalizată

Împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru automobilul tău