Detailing exterior

Detailingul exterior (pe care multă lume îl confundă cu polish-ul auto) reprezintă un proces prin care se restaurează toate suprafețele exterioare ale mașinii prin tehnici și metode cât mai puțin agresive. Un proces de detailing începe prin inspectarea în detaliu a mașinii, folosirea soluțiilor potrivite pentru prespălarea exteriorului, spălarea arcelor de la roti, spălarea jantelor folosind o soluție non-acidă, spălarea manuală a exteriorului folosind 2BM, decontaminarea chimică, clătirea finală, uscarea exteriorului folosind aer cald filtrat și prosoape de microfibră premium.

După spălarea corectă a exteriorului, trecem la măsurarea lacului de pe fiecare panou vopsit. Pentru corecția zgârieturilor (popular cunoscut ca “polish auto”) mereu încercăm variante cât mai puțin agresive care generează cât mai puțină căldură.

În funcție de pachetul ales, putem corecta până la 95% din zgârieturile prezente pe o mașină, iar acele zgârieturi care sunt trecute de stratul de vopsea, le “ rotunjim” astfel încât vor fi vizibile doar din anumite unghiuri.

Cere acum o ofertă
de preț personalizată

Împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru automobilul tău